Studio EnerSjiek is een kleine studio waar de klant centraal staat en kunt u ook terecht voor verschillende massages. Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een massagebehandeling biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, je bewust worden van je lichaam.

Hoofdmasage

Bij een hoofdmassage wordt de hoofdhuid als onderdeel van het wassen, met gemiddelde druk gemasseerd. Tijdens de hoofdmassage ligt de klant op de stoel van de luxe massage wasunit. De stoel masseert de midden- en onderrug. Deze massage vindt plaats in de haarstudio en duurt ca. 10 minuten.
Indiase hoofdmassage

Bij de Indiase hoofdmassage wordt mbv stevige en zachte massagebewegingen hoofd, nek en schouders gemasseerd. Tijdens deze massage zit de klant op een gewone stoel. Deze massage vindt plaats in de haarstudio en duurt. ca 20 minuten.


Stoelmassage

Stoelmassage is een ontspannende en tevens activerende massage ter preventie van werkstress en RSI. De massage wordt door de kleren heen gegeven op een speciale stoel in een apart daarvoor ingerichte massageruimte en duurt ca. 30 minuten.


Klassieke Massage

Klassieke massage is een massage waarbij huid en spieren intensiever worden gemasseerd en daardoor een diepere werking heeft. Deze massage wordt op de blote huid gegeven in een apart daarvoor ingerichte massageruimte en duurt ca. 60 minuten.

Pulsen

Pulsing zijn in feite rollende, schuddende, verende en wiegende bewegingen die door de masseur op een subtiele en ritmische wijze in gang wordt gezet en gehouden. Door deze ritmische bewegen geeft het lichaam het signaal dat het veilig is om zich te openen en laat daardoor op diepere lagen spanning los.
Reiki

Reiki in gebaseerd op de overdracht van energie tussen de therapeut en de client. Reiki beschouwt ons lichaam, onze geest en ziel als één geheel. Een reiki behandeling richt zich op het laten doorstromen van de universele levensenergie wat leidt tot ontspanning en ondersteunt genezing.